Coaching

Ben jij een manager en wil je ook een bedrijf als een geoliede machine?

Wil je gemotiveerde en zelfstandige medewerkers die met plezier naar het werk komen? Een team dat zich inzet voor elkaar en voor het bedrijf? Heb je het gevoel dat je niet meer aan managen toekomt, omdat je steeds vaker betrokken wordt bij de dagelijkse probleemoplossingen van je medewerkers? Problemen die de medewerkers zelf zouden moeten oplossen?

Wij tonen de medewerkers hoe ze zelfstandiger kunnen werken en structuur aanbrengen. Medewerkers die gemotiveerd en zelfstandig kunnen werken zijn een grote aanwinst voor het bedrijf. Minder mankracht en betere resultaten zorgen voor een snellere groei.

Waardoor je weer de teugels weer in handen krijgt en niet langer het gevoel hebt dat je tussen een kudde schapen aan het rondrennen bent. Je zit stevig in het zadel en hebt de controle, terwijl jouw medewerkers gemotiveerd hun werkzaamheden uitvoeren.

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

We inventariseren eerst de uitdaging die er ligt. Vervolgens bekijken we welk traject het best past bij het behalen van de doelstelling en daarna gaan we samen aan de slag.

Direct contact

Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek of offerte

 

Meer informatie

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

Thalia Business Management is er om u te helpen uw bedrijf weer op de rit te krijgen.

Vestigingsadres:
Westfriese hof 26
1624 HA Hoorn
06-15157313
thalia@thaliabm.nl
Kamer van Koophandelnr. 64553264
BTW nummer: NL184856668B01